981
post-template-default,single,single-post,postid-981,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Tack Antikrundan!

Pressmeddelande: Stiftelsen Nora Järnvägsmuseum och veteranjärnväg, 26 augusti 2019.
Många besökare kom till Antikrundan i Nora
Tack Antikrundan och alla besökare! Ni förgyllde vår dag på Järnvägsmuseet i Nora!
Hela evenemanget har fungerat bra med drygt 1100 besökare som fick sin värdering. Totalt uppskattar vi ett besöksantal på ca 3000 från tidig morgon till sen kväll.
Vi hade en stor utmaning att få ordning på vagnhallen och bangården med många timmars arbete och vi lyckades till slut. SVT var mycket nöjda och det känns väldigt bra.
Att arbeta i ett projekt med många olika parter med gemensamt mål kan vara en utmaning men samtidigt roligt. Det har varit nödvändigt i vårt fall och det är precis så vi måste marknadsföra Nora, ”med en gemensam kraftsamling och samverkan där kommunen har en betydande roll”.
Ett stort tack till er som arbetat i projektet och alla besökare som hade tålamod att stå i kö. Ni gjorde Antikrundans besök i Nora till en fantastiskt trevlig och lyckad händelse!
/Ann-Sofie Windh, projektledare Stiftelsen NJOV.